Orban, liberalilor:Lăsaţi-i pe Iohannis şi Ciucă să facă sluj la pesedişti şi veniţi alături de mine

„Am un mesaj simplu pentru liberali: Iohannis şi Ciucă sunt prizonierii PSD”, afirmă liderul partidului Forţa Dreaptă, Ludovic Orban. El le transmite liberalilor că cei doi vor să-i ţină „în stare de servilism faţă de PSD încă 4 ani”.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Orban, liberalilor:Lăsaţi-i pe Iohannis şi Ciucă să facă sluj la pesedişti şi veniţi alături de mine

Orban, liberalilor:Lăsaţi-i pe Iohannis şi Ciucă să facă sluj la pesedişti şi veniţi alături de mine

„Am un mesaj simplu pentru liberali: Iohannis şi Ciucă sunt prizonierii PSD! Şi vor să vă ţină şi pe voi în stare de servilism faţă de PSD încă 4 ani”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

El apreciază că, „după ce au alungat liberalismul din conducerea PNL, vor alunga şi liberalii din PNL”.

„Este timpul să faceţi ce este evident că trebuie făcut. Lăsaţi-i pe Iohannis şi pe Ciucă să facă sluj la pesedişti şi veniţi alături de mine să batem PSD în aceste alegeri ca să readucem România pe drumul corect”, încheie Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici