Orban: Mă aşteptam ca Băsescu să fabrice ceva împotriva mea

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în replică la intervenţia televizată a şefului statului Traian Băsescu, că se aştepta ca preşedintele „să fabrice ceva” împotriva sa, dar nu se aştepta ca Traian Băsescu să aibă „o atitudine atât de lamentabilă”.

2 afișări
Imaginea articolului Orban: Mă aşteptam ca Băsescu să fabrice ceva împotriva mea

Orban: Mă aşteptam ca Băsescu să fabrice ceva împotriva mea

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, că ministrul Transporturilor Ludovic Orban "s-ar putea să aibă surprize" de la justiţie, fără a preciza la ce se referă. Pornind de la criticile aduse ministrului Justiţiei, pe care l-a acuzat că reprezintă grupuri de interese, Băsescu a afirmat: "Aşa ceva veţi găsi şi în jurul lui Orban".

„Traian Băsescu demonstrează, în primul rând, că a trecut ca gâsca prin apă pe la Ministerul Transporturilor, pentru că nu cunoaşte numele instituţiilor: nu se mai numeşte Administraţia Naţională a Drumurilor, ci Compania Naţională de Autostrăzi”, a declarat ministrul liberal.

El a adăugat că tot ce a spus Traian Băsescu la adresa sa nu reprezintă decât „minciuni”, care au ca obiectiv calomnierea sa, ca lider liberal.

„Mă aşteptam ca Băsescu să fabrice ceva împotriva mea, dar nu mă aşteptam să aibă o atitudine atât de lamentabilă. Băsescu nu poate vorbi de dreptate atât timp cât nu se pune la dispoziţia justiţiei în cazul casei din Mihăileanu sau a dosarului Flota, prin renunţarea la imunitatea prezidenţială”, a adăugat Orban.

În acelaşi timp, el a spus că declaraţiile lui Traian Băsescu arată că acesta fie deţine informaţii pe care nu ar trebui să le deţină, fie încearcă „să dea comenzi în direct la televizor” pentru a se fabrica dosare împotriva sa.

„Descrierea ipostazei referitoare la Umbrărescu este o minciună. Totdeauna am tratat egal companiile. Spre deosebire de mine, Băsescu şi familia sa au primit foloase necuvenite de la constructorii cu care avea contracte şi nu trebuie să mai dau eu detalii despre casa care i-a fost pusă la dispoziţie de Euroconstruct. Aşadar, mă aşteptam să mă atace, dar credeam că este un adversar serios, nu un manelist care cântă după ureche”, a conchis Ludovic Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici