Orban: PNL va vota modificări la Legea ANI; nu ştiu dacă Berceanu, Blaga, Udrea vor vota

Grupul parlamentar al PNL va vota modificările la Legea ANI, cu singura condiţie ca aceste modificări să nu fie cele care au fost declarate neconstituţionale, a declarat, miercuri, deputatul PNL Ludovic Orban, arătând că nu ştie dacă Berceanu, Blaga şi Udrea vor face acelaşi lucru.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Orban: PNL va vota modificări la Legea ANI; nu ştiu dacă Berceanu, Blaga, Udrea vor vota

Orban: PNL va vota modificări la Legea ANI; nu ştiu dacă Berceanu, Blaga, Udrea vor vota (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cred că eu şi grupul PNL nu avem niciun fel de rezervă de a vota modificările la Legea ANI, cu singura condiţie să nu fie dintre acele articole care au fost declarate neconstituţionale. (...) Nu ştiu dacă vor vota Blaga, Berceanu şi Udrea şi toţi ceilalţi parlamentari şi demnitari care fac afaceri cu statul din camarila portocalie", a afirmat Orban, referindu-se la faptul că şeful statului a trimis la Parlament spre reexaminare Legea ANI.

El a mai spus că va vota orice prevedere care este constituţională şi care poate duce la o transparenţă a averii demnitarilor şi la "o cunoaştere de către cetăţeni a averii demnitarilor".

Preşedintele Traian Băsescu a solicitat, miercuri, Parlamentului, reexaminarea Legii ANI, propunând ca declaraţia de avere publică şi cea confidenţială să coincidă, mai puţin sub aspectul datelor cu caracter personal şi inclusiv declaraţiile candidaţilor la demnităţi publice să fie date publicităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici