- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ordonanţa care modifică legea petrolului, retrimisă de deputaţi la comisia de industrii
Deputaţii au decis, marţi, să retrimită la comisia de industrii a Camerei Ordonanţa de urgenţă 101/2007 care modificã legea petrolului şi legea minelor, preşedintele comisiei de industrii, Iulian Iancu (PSD) solicitând Guvernului să schimbe prevederile privind redevenţele.
Ordonanţa care modifică legea petrolului, retrimisă de deputaţi la comisia de industrii
Reprezentanţii tuturor grupurilor parlamentare şi cel al Guvernului au fost de acord cu retrimiterea la comisie a acestei ordonanţe, arătând că Executivul pregăteşte un nou act normativ privind schimbarea filosofiei de majorare şi de colectare a redevenţelor.
Liderul grupului PDL, Mircea Toader a declarat în plen că este important modul în care se aplică redevenţa pe petrol şi gaze şi că, în urma scandalului privind firma Sterling Resources, trebuie să se facă o adaptare a redevenţei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Știi cum procedezi duminică, pe 24. Te duci la vot și cauți Trump pe buletin. Cu Nicu și Marcel rămâne cum am stabilit
-
Se circulă în condiţii de iarnă pe străzile din mai multe judeţe. Recomandările poliţiştilor
-
Ciolacu a discutat din nou cu Trump, împreună cu Viktor Orban. Ce spune despre intrarea României în programul Visa Waiver
-
Donald Trusk avertizează că ameninţarea unui război global este „serioasă şi reală”
Ordonanţa de urgenţă în baza căreia acordul dintre Agenţia Naţională de Resurse Minerale şi compania Sterling pentru platformele din Marea Neagră a fost transformat din unul de explorare într-un acord de concesiune este încă la Parlament şi poate fi respinsă, a declarat, luni, premierul Emil Boc, la o dezbatere publică pe tema IMM-urilor.
El a cerut parlamentarilor să trateze "cu maximă responsabilitate" dezbaterile asupra acestei ordonanţe care a permis transformarea din punct de vedere legal a contractului încheiat în 1992 într-un contract de acord petrolier.
Citeşte şi:
Redevenţa petrolieră plătită de Sterling statului, cuprinsă între 3,5% şi 13,5%
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO