Organizaţia de Tineret a PDL susţine candidatura lui Emil Boc la funcţia de preşedinte al partidului

Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL) întrunit luni, a decis "cu o largă majoritate" să susţină candidatura lui Emil Boc la funcţia de preşedinte al PDL, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

"În contextul declanşării competiţiei interne pentru conducerea Partidului Democrat Liberal, OTPDL doreşte să aibă o poziţie proprie în plan intern prin exprimarea unei decizii clare privind necesitatea de modernizare a partidului şi a clasei politice din România. Reformele statului îşi vor arata efectele pe termen mediu şi lung cu o mare însemnătate pentru generaţia tânără de astăzi. În interiorul PDL, de alegerea liniei de reformare politică, sunt direct interesaţi şi membrii OTPDL, ca reprezentanţi politici ai tinerei generaţii", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

OTPDL consideră că "actualul preşedinte este persoana cea mai potrivită pentru a continua un drum greu, dar necesar de modernizare, apreciind în acelaşi timp sacrificiul şi responsabilitatea asumării măsurilor dificile de reformare a României".

"A nu mai fi Emil Boc preşedinte acum înseamnă că partidul nu a fost de acord cu măsurile luate. Dar partidul a fost de acord, iar măsurile au fost bune şi au salvat România. Prin urmare, tinerii din PDL îl doresc pe Emil Boc preşedinte în continuare. Împreună cu echipa pe care a coordonat-o a avut cele mai bune rezultate electorale din istoria PDL, câştigând toate alegerile. Suntem pregatiţi să câştigăm cu Emil Boc dificilele competiţii electorale ce vor urma", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici