Păcuraru: Declaraţia despre ministrul "imbecil" anulează speculaţiile despre refacerea Alianţa D.A.

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că declaraţia preşedintelui Băsescu referitoare la comportamentul "imbecil" al unui ministru în timpul inundaţiilor, este binevenită politic, pentru că pune capăt interpretărilor privind posibilitatea refacerii Alianţei D.A..

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Păcuraru: Declaraţia despre ministrul "imbecil" anulează speculaţiile despre refacerea Alianţa D.A.

Păcuraru: Declaraţia despre ministrul "imbecil" anulează speculaţiile despre refacerea Alianţa D.A. (Imagine: Mediafax Foto)

Ministrul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a precizat că, în ceea ce-l priveşte, a fost pe teren în patru judeţe, Botoşani, Suceava, Maramureş şi Bacău, şi a survolat judeţul Iaşi.

„Nu am participat la niciun comandament şi nu am solicitat prezenţa niciunui comandament. Singurul primar cu care m-am văzut a fost cel din Borşa, Remus Stetco, cu care am vizitat iazul şi distrugerile din teren”, a mai spus demnitarul.

Un ministru al Cabinetului Tăriceanu a fost calificat, sâmbătă, drept "imbecil" de către preşedintele Traian Băsescu, pentru felul în care a gestionat chestiunea inundaţiilor din nordul Moldovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici