Paleologu: Liberalii să voteze cum le cere conştiinţa; Haşotti: Atitudinea dumneavoastră e penibilă

Deputatul PDL Teodor Paleogu le-a cerut liberalilor, în plen, să voteze la moţiunea de cenzură cum le dictează conştiinţa, nu preşedintele de partid, şi a menţionat că plecarea PNL din dreapta politicii este "o pleaşcă" pentru PDL, el fiind calificat de Puiu Haşotti, în replică, drept "Mama Omida".

Urmărește
5 afișări

Paleologu a spus că liberalii se află într-o dilemă şi mulţi dintre colegii din PDL "îşi freacă mâinile" după ce PNL "a adoptat atitudinea de a pleca din dreapta politică". "Strategia adioptată de PNL este o pleaşcă pentru PDL", a afirmat Paleologu.

Puiu Hasotti, în replică, a spus că Paleologu are o atitudine penibilă şi se comportă ca "Mama Omida".

"Domnule Paleologu, aţi făcut apel la colababorarea politică PDL-PNL. Nu se va face în 2012. Ştiţi de ce? Chiar dacă am vrea, nu avem cu cine. Atitudinea dumneavoatră e penibilă. Veniţi aici şi vă comportanţi ca Mama Omida", a spus Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici