Paleologu: Propun o moţiune să nu rupem pisica menţionată de Stolojan, să o punem la slăbit

Deputatul PDL Teodor Paleologu a delcarat, sâmbătă, după şedinţa CNC a formaţiunii, că va propune o moţiune pentru ca pisica pe care PDL o reprezintă, şi despre care Theodor Stolojan a spus că s-a mărit şi şi-a pierdut din agilitate, să nu fie ruptă, ci pusă la slăbit.

Urmărește
1 afișare

"O să propun şi eu o moţiune să nu rupem pisica, că, dacă pisica s-a îngrăşat, aşa ne-a spus dl. Stlojan, că a devenit obeză pisica cea agilă, să o punem la slăbit. Oricum, sora mea este medic veterinar şi aşa am expertiză", a spus, râzând, Paleologu.

Întrebat de ce s-a abţinut de la votul privind modificările Statutului, Paleologu a spus că a avut o atitudine "moderată, legitimă".

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi "împotrivă" aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

S-au înregistrat, de asemenea, şapte abţineri, astfel optând, printre alţii, Valeriu Tabără şi Teodor Paleologu.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, la reuniunea CNC al PDL, că formaţiunea este ca o pisică recunoscută pentru faptul că era foarte agilă şi avea şapte vieţi, dar care acum s-a mărit şi trebuie să lupte ca să-şi recapete calităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici