Parlament: Accesul la balcoanele sălii de plen este permis doar jurnaliştilor acreditaţi

Moţiunea de cenzură se dezbate, miercuri, în condiţiile implementării unor reguli stricte privind accesul în sala de plen şi la lojele acesteia, accesul la balcoane fiind permis doar jurnaliştilor acreditaţi, care sunt legitimaţi de personalul Camerei.

Urmărește
15 afișări

Astfel, din cele opt balcoane ale sălii de plen, la care se adaugă şi loja oficială, sunt utilizate de către jurnaliştidoar patru, două pe partea stângă şi două pe partea dreaptă.

Accesul jurnaliştilor se face doar în baza prezentării acreditării de presă. Pe de altă parte, în fiecare balcon este prezent câte un reprezentat al Camerei Deputaţilor, în sacou mov, care stă în picioare, imediat lângă balustradă.

Jurnaliştii din presa scrisă au acces doar la balcon.

Jurnaliştii reprezentând televiziunile au acees şi la balcon, şi în sala de plen, în spate, în zona rezervată acestora, acest spaţiu fiind flancat, la rândul său, de reprezentanţi ai personalului Camerei.

La balcoane nu sunt prezenţi decât jurnalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici