Parlament: Geoană a preluat conducerea şedinţei de plen reunit

Conducerea şedinţei de plen reunit a Parlamentului în care se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură pe Codul Muncii a fost preluată de preşedintele Senatului, Mircea Geoană, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, plecând şi fiind înlocuită de Ioan Oltean.

Urmărește
4 afișări

Şedinţa fusese condusă de Anastase.

Premierul Emil Boc a vorbit, miercuri, în faţa plenului reunit al Parlamentului, timp de 30 de minute, el răspunzând astfel criticilor exprimate în textul moţiunii de cenzură iniţiate şi depuse de 210 parlamentari ai opoziţiei.

Răspunsul premierului este urmat de dezbaterile generale asupra moţiunii.

După dezbaterile generale, premierul va lua din nou cuvântul pentru a răspunde, de data aceasta, criticilor aduse în timpul dezbaterilor.

Premierul Emil Boc a avut drept accesoriu o cravată mov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici