Parlamentari ai PSD şi PNL stau pe culoarele sălii de plen şi discută în timpul discursului lui Boc

Mai mulţi parlamentari din opoziţie nu ascultă răspunsul premierului Emil Boc la moţiunea de cenzură pe care au iniţiat-o şi depus-o, ei stând în picioare, pe culoarele sălii de plen, fiind angrenaţi în discuţii paralele.

Urmărește
4 afișări

Pe de altă parte, preşedintele PSD, Victor Ponta, stă în bancă alături de deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, cei doi fiind angrenaţi într-o discuţie tete-a-tete.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, vorbeşte la telefon, mergând pe unul dintre culoarele sălii de plen, în timp ce liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, stă în picioare, în faţa sălii de plen.

Discuţiei dintre Ponta şi Hrebenciuc i s-a alăturat şi Moldovan şi, ulterior, deputatul PC Tudor Ciuhodaru.

La ora transmiterii acestei ştiri, Emil Boc prezintă în plenul Parlamentului răspunsul Guvernului la moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici