Parlamentarii, preocupaţi de discuţii cu colegii şi nu de audierea moţiunii de cenzură

Unii parlamentari, deşi prezenţi în sala de şedinţe, sunt preocupaţi de discuţii cu colegii şi nu audierea moţiunii de cenzură, în plen existând o rumoare generală degajată de aceste dialoguri.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii, preocupaţi de discuţii cu colegii şi nu de audierea moţiunii de cenzură

Parlamentarii, preocupaţi de discuţii cu colegii şi nu de audierea moţiunii de cenzură (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Astfel, pe lângă parlamentarii care discută cu colegii de bancă sau cu cei din proximitatea lor, în plen s-au format şi două grupuri de discuţii. Parlamentarii stau efectiv în picioare, pe culoar, pentru a discuta.

Cel mai mare grup îi are în centru pe ministrul Transporturilor, deputatul PDL Anca Boagiu şi pe liderul grupului PDL din Senat, Cristian Rădulescu, cei doi fiind înconjuraţi de circa şase alţi parlamentari.

Pe lângă acest grup, în faţa sălii de plen s-a format un altul, cei care discută în picioare, în timpul citirii moţiunii, find ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, deputatul PDL Daniel Buda şi deputatul PSD Anghel Stanciu.

Textul moţiunii nu a fost ascultat nici de premierul Emil Boc, prins într-o discuţie cu vicepremierul Marko Bela, cei doi fiind colegi în banca rezervată Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici