Patru firme din Timiş au donat PDL aproape 30.000 de lei

Patru firme din judeţul Timiş au donat, în 2010, aproape 30.000 de lei PDL, principalul contributor fiind o firmă din Sânnicolau Mare, Auto Mec, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

18 afișări

Potrivit unei liste a persoanelor juridice care au făcut, în anul 2010, donaţii către PDL ce depăşesc zece salarii minime brute pe ţară, publicate, miercuri, în Monitorul Oficial, firma Auto Mec SRL, din Sânnicolau Mare, a făcut două donaţii către PDL, în 5 mai şi 6 iunie 2010, fiecare în valoare de 6.000 de lei.

Conform datelor publice de la Registrul Comerţului, firma activează în domeniul automotive.

Potrivit sursei citate, o altă firmă care a donat bani PDL a fost Construct Lucio din Lugoj, care a donat, în 26 şi 27 noiembrie, câte 5.000 de lei.

Firma Drufec din Timişoara, care se ocupă cu amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi şi care are mai multe contracte cu Primăria Timişoara, a donat PDL 2.000 de lei, iar cabinetul medical dr. Vorovenici, din Sânnicolau Mare, a făcut o donaţie de 5.000 de lei.

Conform datelor publicate în Monitorul Oficial, PDL a adunat, în cursul anului 2010, venituri din donaţii, cotizaţii şi "alte surse" de aproape zece milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici