Paul Stănescu pune presiune pe ezitantul Marcel Ciolacu: Candidatul PSD să fie membru de partid, nu independent

Candidatul pentru Preşedinţia României să fie membru de partid, nu independent, spune secretarul general al social-democraţilor, Paul Stănescu.

233 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu pune presiune pe ezitantul Marcel Ciolacu: Candidatul PSD să fie membru de partid, nu independent

Paul Stănescu pune presiune pe ezitantul Marcel Ciolacu: Candidatul PSD să fie membru de partid, nu independent

„Ce îmi doresc eu de la PSD - candidatul pentru Preşedinţia României să fie membru de partid. (...) Eu, ca simplu membru de partid, nu aş accepta (varianta susţinerii unui independent-n.r.). (...) partidul validează o candidatură, că e membru de partid sau din afara partidului, dar preşedintele partidului are şi el o opţiune personală. Dacă vrea să fie candidat, trebbuie să fie validat de partid”, spune Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD spune că în perioada următoare va fi o şedinţă a Consiliului Politic Naţional, care va convoca congresul partidului.

Referitor la un tandem preşedinte-premier PSD-PNL, el spune că nu a fost o discuţie concretă, dar „în politică e posibil aproape orice”.

Marcel Ciolacu ezită să se arunce în lupta pentru Cotroceni de teama ca nu cumva ca, ieşind pe locul secund, să piardă şi poziţia de şef al partidului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici