PC îl susţine pe Oprescu în turul doi

PC îl va susţine pe Sorin Oprescu în turul al doilea pentru Primăria Capitalei , a declarat, marţi, secretarul general al partidului Codruţ Şereş, arătând că în judeţe va funcţiona protocolul alianţei PSD-PC privind sprijinul reciproc al candidaţilor.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului PC îl susţine pe Oprescu în turul doi

PC îl susţine pe Oprescu în turul doi (Imagine: Mediafax Foto)

Şereş a precizat că în cazul localităţilor în care, în turul al doilea de scrutin, se vor confrunta candidaţi ai PSD cu cei ai PC, fiecare partid îşi va susţine candidaţii.

"PC, prin reprezentanţii săi, chiar dacă nu a existat o decizie a Biroului Permanent, a recomandat membrilor să-l voteze pe Sorin Oprescu. Este o recomandare pe care personal am fãcut-o colegilor şi apropiaţilor mei", a spus Şereş.

Fostul candidat al PC la Primăria Capitalei Codrin Ştefănescu a declarat că el va vota cu Sorin Oprescu şi îi îndeamnă pe alegătorii săi să facă acelaşi lucru. El a spus că va continua să lupte până la capăt împotriva mafiei imobiliare a PDL.

Ştefănescu a adăugat că organizaţia PC sector 1 a decis să-l susţină în turul al doilea pe Andrei Chiliman, PNL, iar la sectorul 4 este susţinut Cristian Popescu Piedone.

Codrin Ştefănescu a mai precizat că la rezultatul pe care el l-a obţinut în primul tur de scrutin a contat foarte mult absenteismul. Ştefănescu a spus că aceia care au fost alături de el la mitingurile organizate în campania electorală:chiriaşii evacuaţi din casele naţionalizate, cei daţi afară din case potrrivit Legii 112, care au promis că vor veni la vot, nu s-au prezentat. Potrivit lui Codrin Ştefănescu, au existat şi foarte multe fraude şi s-au aruncat foarte mulţi
bani.

"A fost un troc şi o vânzare permanentă de voturi la nivelul sectoarelor", a adăugat Ştefănescu.

El a arătat că a cheltuit în campania sa electorală doar 120.000 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici