PC: Susţinem candidatul PSD la Preşedinţie, "cu sugestia de a-şi asuma" că este al Alianţei PSD-PC

PC va susţine candidatul PSD la Preşedinţie, "cu sugestia pertinentă, de a-şi asuma faptul că e candidat al Alianţei PSD+PC, nu numai al PSD", a declarat secretarul general al PC, Codruţ Şereş, conform unui comunicat remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului PC: Susţinem candidatul PSD la Preşedinţie, "cu sugestia de a-şi asuma" că este al Alianţei PSD-PC

PC: Susţinem candidatul PSD la Preşedinţie, "cu sugestia de a-şi asuma" că este al Alianţei PSD-PC (Imagine: Mediafax Foto)

Liderii filialelor judeţene ale PC s-au întâlnit în week-end la Mangalia, unde au analizat "relaţia cu PSD şi situaţia organizatorică a filialelor conservatoare din ţară".

"Săptămâna viitoare vom genera o întâlnire a Delegaţiei Permanente a Alianţei pentru a discuta despre colaborarea PSD+PC la nivel judeţean, în vederea alegerilor prezidenţiale", a declarat preşedintele PC Daniela Popa.

În ce priveşte PC, partidul a decis "să respecte finalizarea protocolului cu PSD pentru a arăta că îşi onorează partea sa de înţelegere".

La întâlnirea de la Mangalia au fost validaţi şi lideri noi ai filialelor judeţene ale PC: Alin Trifu la Vaslui, Dumitru Cătălin la Teleorman, Doru Feldioreanu la Covasna, Fărgaciu Călin la Cluj şi Georgiu Ioan la Bistriţa Năsăud.

"Totodată, a fost desemnat un colectiv condus de Cristina Tutănescu în vederea organizării alegerilor pentru desemnarea conducerii Organizaţiei de Tineret", se precizează în comunicatul PC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici