PC vrea să vadă întâi textul moţiunii iniţiate de PD şi apoi decide dacă o susţine sau nu

PC va decide dacă se va alătura demersului PD privind depunerea unei moţiuni de cenzură după ce va citi textul ei, a declarat, marţi, senatorul PC Codruţ Şereş, care a spus că e bine că PD a anunţat din timp intenţia pentru a evita de a fi din nou în situaţia jenantă de a nu strânge semnăturile.

1 afișare
Imaginea articolului PC vrea să vadă întâi textul moţiunii iniţiate de PD şi apoi decide dacă o susţine sau nu

PC vrea să vadă întâi textul moţiunii iniţiate de PD şi apoi decide dacă o susţine sau nu

"Este bine că PD a anunţat de acum depunerea moţiunii de cenzură, poate va reuşi să strângă semnăturile necesare şi să evite situaţia jenantă de data trecută", a precizat preşedintele Consiliului Executiv al PC, Codruţ Şereş.

El a adăugat că PC va trebui să vadă mai întâi conţinutul unei astfel de moţiuni de cenzură şi apoi va decide dacă o va susţine sau nu. "Depinde ce scrie în ea, sperăm să nu fie doar tăieturi din articole din ziare, cum a fost la precedenta moţiune a democraţilor", a arătat Şereş.

Potrivit lui Şereş, PC a avut şi el obiecţii faţă de proiectul de buget, dar acestea au fost punctuale, iar PD a anunţat moţiune de cenzură dacă viitorul proiect de buget nu respectă programul de guvernare, care este un domeniu vast. "Trebuie identificat la ce s-a referit PD", a adăugat Sereş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici