Video PD a depus, luni, la Cameră, două moţiuni simple pe tema sănătăţii şi agriculturii

PD a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, prin liderul grupului democrat, Cristian Rădulescu, depunerea a două moţiuni simple pe tema a sănătăţii şi agriculturii.

2 afișări

Rădulescu a menţionat că titlul moţiunii simple depuse la Camera Deputaţilor este : „Astăzi criza din Sănătate are un nume propriu: Eugen Nicolăescu”.

Liderul deputaţilor democraţi a mai precizat că moţiunea simplă este semnată de 68 de deputaţi membri ai PD şi ai PLD.

Rădulescu a mai anunţat că va depune textul moţiunii la preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, pentru declanşarea procedurilor legale prevăzute de Regulamentul Camerei în cazul moţiunilor simple.

Rădulescu a menţionat că titlul moţiunii simple pe tema agriculturii depuse la Camera Deputaţilor este : „Ministrul Decebal Traian Remeş, groparul agriculturii”.

Liderul deputaţilor democraţi nu a precizat câţi deputaţi au semnat moţiunea simplă.

Conform articolului 164 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, în cazul în care o moţiune simplă este aprobată, hotărârea Camerei se va trimite Guvernului, care va ţine cont de poziţia exprimată în cuprinsul respectivei moţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici