PD ameninţă cu moţiunea de cenzură (AUDIO)

Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, că democraţii ar putea iniţia din nou o moţiune de cenzură, dacă vor constata că în proiectul de buget pe anul 2008 apar "devieri" de la construcţia programului de guvernare.

2 afișări
Imaginea articolului PD ameninţă cu moţiunea de cenzură (AUDIO)

PD ameninţă cu moţiunea de cenzură

El a precizat că există riscul "distrugerii" filosofiei cotei unice în proiectul de buget. Potrivit liderului PD, "filosofia politicii fiscale de cotă unică presupune menţinerea unei cote de TVA la un anumit nivel". "Dacă începem să avem un TVA pe rate de impozitare, pe diverse activităţi, distrugem întreaga concepţie de filosofie politică de cotă unică", a susţinut el.

"Sunt dezamăgit în ultimele zile de confuzia majoră pe care Guvernul o face în legătură cu politica fiscală şi politica de colectare a veniturilor bugetului consolidat", a completat liderul democrat.

Adriean Videanu s-a declarat "extrem de interesat" de construcţia bugetului pe 2008, care trebuie să fie fundamentat pe o politică financiară fiscal – bugetară şi monetară corelată global, nu pe o serie de politici sectoriale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici