PD cere continuarea programelor de modernizare a sistemului de termoficare

PD cere Guvernului continuarea programului de subvenţionare cu 45 la sută a combustibilului pentru regiile de termoficare şi a programului de modernizare a sistemelor de termoficare din România, întrerupte după ieşirea democraţilor de la guvernare, a declarat, miercuri, liderul PD, Emil Boc.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PD cere continuarea programelor de modernizare a sistemului de termoficare

PD solicită continuarea programelor de modernizare a sistemului de termoficare

"De când am fost eliminaţi de la guvernare de către domnul Tăriceanu, aceste programe legate de factura la întreţinere pentru perioada de iarnă şi modernizarea sistemului de modernizare au îngheţat. Nu s-a mai întâmplat nimic”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Emil Boc.

El susţine că PD este nevoit să atragă atenţia asupra acestor probleme, în condiţiile în care "este foarte aproape factura care va exploda în buzunarele noastre începând cu luna noiembrie”.

Potrivit lui Boc, cel de-al doilea program care ar trebui reluat prevede modernizarea centralelor termice pentru a duce la o reducere a costurilor pentru populaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici