PD cere demisia premierului Tăriceanu

Partidul Democrat îi cere premierului Călin Popescu Tăriceanu să demisioneze din funcţie, deoarece "corupţia a ajuns pe masa Guvernului", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PD Cezar Preda, referindu-se la cazul Remeş.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PD cere demisia premierului Tăriceanu

PD cere demisia premierului Tăriceanu

"Avem un ministru al Agriculturii care a demisionat pentru că a primit şpagă. Corupţia a ajuns pe masa Guvernului. Demisia ministrului Agriculturii nu rezolvă problema. În Guvernul Tăriceanu sunt miniştri care nu fac bine României. Primul-ministru trebuie să demisioneze", a declarat Cezar Preda

Vicepreşedintele PD a susţinut că, prin demisia lui Remeş, premierul nu-şi rezolvă problema corupţiei din propriul Guvern.

"Primul-ministru ţine corupţia pe masa sa", a spus Preda.

El a completat că ministrul Justiţiei a încercat să revoce procurorii care anchetează cazuri de corupţie şi că Tăriceanu şi Chiuariu "şi-au propus să facă absolut tot ce depinde de ei pentru ca celelalte instituţii ale statului să fie împiedicate să arate ţării corupţia din Guvernul Tăriceanu".

"Nu e problema sursei de unde jurnaliştii s-au inspirat, ci problema faptei. (…) Ne-am pus întrebarea dacă Televiziunea Română a servit binele public aseară. Din punctul nostru de vedere, considerăm că da. Poate cineva să condamne postul public sau oricare alt post, pentru că a arătat nişte fapte ale unui demnitar ? Credem că nu. Nu contează sursa, contează fapta", a precizat liderul democrat.

"România este condusă în nesimţire. Unor nesimţiţi nu ai ce să le faci. Nesimţitul nu ştie niciodată că trebuie să plece. Nesimţitul nu ştie niciodată că trebuie să se oprească. Nesimţitul nu ştie niciodată că face rău cuiva. El are mintea odihnită, are un scop precis, pentru îndeplinirea căruia nu-l poate împiedica nimeni", a mai spus Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici