PD nu participă la întâlnirea cu Tăriceanu pe tema datei alegerilor europene

PD nu va participa la întâlnirea convocată de premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru stabilirea datei alegerilor europene, considerând această reuniune "un simulacru".

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PD nu participă la întâlnirea cu Tăriceanu pe tema datei alegerilor europene

PD nu participă la întâlnirea cu Tăriceanu pe tema datei alegerilor europene

„Stabilirea datei alegerilor este atributul exclusiv al Guvernului, iar premierul trebuia demult să organizeze alegerile pentru Parlamentul European, astfel încât să nu ne facem de ruşine şi să ne onorăm obligaţiile faţă de partenerii noştri europeni”, afirmă preşedintele PD Emil Boc într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Liderul democrat arată că PD nu va participa la niciun „simulacru” de reuniune pentru stabilirea datei alegerilor europene.

„Am mai luat parte o dată la o astfel de întâlnire împreună cu toate partidele politice, iar după ce data a fost stabilită, inclusiv prin hotărâre de Guvern, Călin Popescu Tăriceanu şi-a permis să ignore acest lucru şi să decidă de unul singur amânarea alegerilor”, susţine Emil Boc.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare la o reuniune consultativă privind stabilirea datei alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European, programată luni, 20 august.

Invitaţiile oficiale au fost transmise joi liderilor partidelor parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici