PD şi PLD vor semna un protocol de colaborare parlamentară şi politică

Liderii PD şi PLD au convenit, luni seara, să se întâlnească în fiecare luni, în vederea colaborării politice şi parlamentare, în acest sens urmând ca cele două partide să semneze un protocol, după ce democraţii vor anula la tribunal protocolul Alianţei PNL-PD.

2 afișări

Surse PD şi PLD au declarat, pentru MEDIAFAX, că liderii celor două formaţiuni s-au întâlnit, luni seara, şi au convenit etapele colaborării politice, după eşecul moţiunii de cenzură.

Democraţii şi liberal-democraţii au stabilit ca structurile de conducere ale celor două partide să se întâlnească săptămânal, în fiecare luni, în vederea colaborării politice şi parlamentare.

PD şi PLD ar putea semna un protocol de colaborare politică şi parlamentară, dar numai după ce democraţii vor denunţa în justiţie protocolul Alianţei PNL-PD, pentru a fi anulat la tribunal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici