PD va sesiza CSAT şi Guvernul pe tema strategiei energetice naţionale

Senatorul Radu Berceanu a anunţat, marţi, că PD va elabora un document, pe care îl va trimite CSAT şi Executivului, în care va semnala problemele strategiei energetice care urmează să fie discutată miercuri în şedinţa de Guvern şi va propune soluţii de rezolvare a acestora.

1 afișare
Imaginea articolului PD va sesiza CSAT şi Guvernul pe tema strategiei energetice naţionale

PD va sesiza CSAT şi Guvernul pe tema strategiei energetice naţionale

Senatorul democrat Radu Berceanu a precizat că PD va înainta CSAT documentul referitor la problemele strategiei energetice, pentru că acest organism poate dispune o serie de decizii care devin obligatorii, astfel încât documentul guvernamental al strategiei energetice se poate modifica.

Reprezentantul PD a susţinut că strategia energetică, ce va fi dezbătută miercuri în şedinţa de Guvern, are o abordare problematică a privatizărilor, este axată pe preocupări referitoare la teme precum biomasa sau energiile eoliene şi conţine o serie de "deziderate".

Berceanu a spus că România se află în prezent în situaţia de a nu mai putea construi o politică proprie a petrolului, pentru că aşa-zisele privatizări în acest domeniu au însemnat, de fapt, o cedare către alte state.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici