PDL Bistriţa-Năsăud se foloseşte deocamdată de sondajele făcute de USL pentru alegerile locale

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat că filiala judeţeană a PDL se foloseşte deocamdată de sondajele făcute de USL pentru a afla care este cel mai bine poziţionat candidat pentru funcţia de primar al oraşului la alegerile care vor avea loc anul viitor.

10 afișări

Ioan Oltean a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă PDL face sondaje de opinie pentru a vedea ce fel de primar vor bistriţenii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Deocamdată ne folosim de sondajul USL, făcut pe banii lor", a spus, râzând, Ioan Oltean.

El a declarat că, în pofida faptului că l-a anunţat pe fostul ministru al Muncii Ioan Botiş drept candidat al PDL la Primăria Bistriţa, organizaţia judeţeană a PDL nu a luat o decizie finală privind candidatul său la fotoliul de primar al oraşului, deţinut, în prezent, de Ovidiu Creţu (PSD).

"Deocamdată, nu am anunţat alt candidat decât pe Ioan Botiş din câte îmi amintesc, dar vom analiza toate variantele. Orice membru PDL are bastonul de primar în geantă. L-am susţine şi pe fostul primar Vasile Moldovan (n.r. - în perioada 2000-2008) dacă poate să câştige alegerile la nivelul municipiului Bistriţa. Vom face şi noi sondaj, dar nu am identificat perioada potrivită. Deocamdată, ne folosim de rezultatele din sondajele USL", a spus Oltean.

Întrebat când va intra PDL în campanie, Oltean a răspuns: "Noi suntem în campanie tot timpul, dar oficial o vom începe cu 60 de zile înainte de alegeri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici