PDL Diaspora susţine candidatura lui Boc la şefia PDL

PDL Diaspora a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Emil Boc pentru preşedinţia PDL, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele organizaţiei, William Brînză, menţionând că aceasta doreşte o echipă puternică în fruntea partidului, care să fie "în parteneriat cu Traian Băsescu".

6 afișări

PDL Diaspora doreşte un partid puternic cu un preşedinte susţinut de o echipă puternică, numai în parteneriat cu Traian Băsescu. Susţinerea lui Emil Boc în cursa pentru preşedinţia partidului nu înseamnă un vot de blam pentru Vasile Blaga.

"Vasile Blaga poate fi în conducerea partidului, dar acesta trebuie să ia decizia înainte de convenţia PDL", a precizat Wiliam Brînză.

De asemenea, Brînză a spus că unii democrat-liberali "dezorientaţi" au scris mai mult decât au citit şi au lansat mesaje de genul "preşedintele Traian Băsescu nu mai e o locomotivă" sau "premierul nu mai corespunde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici