PDL începe alegerile interne pe 27 aprilie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, după şedinţa BPN, calendarul alegerilor interne din partid, începând cu 27 aprilie şi care se vor încheia în duminica dinaintea Convenţiei Naţionale din 16 iulie, în paralel partidul organizând şi un recensământ al membrilor săi.

15 afișări
Imaginea articolului PDL începe alegerile interne pe 27 aprilie

PDL începe alegerile interne pe 27 aprilie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Flutur a arătat că alegerile interne din PDL se vor organiza de jos în sus, potrivit noului statut al PDL, vor începe pe data de 27 aprilie şi vor dura până în duminica dinaintea Convenţiei Naţionale din 16 iulie.

"PDL urmăreşte şi un recensământ al membrilor PDL, cu întocmirea fişelor de înscriere şi primirea de carnete de membru de partid", a mai anunţat vicepreşedintele PDL.

Alegerile interne din PDL vor începe la nivelul celor peste 20.000 de secţii de votare, aşa cum e organizat partidul în prezent, în perioada 27 aprilie - 23 mai.

Între 24 mai - 13 iunie vor fi alegeri în Birourile Permanente locale, comune şi oraşe.

În noile structuri create prin statut, colegiile uninominale, alegerile vor începe în perioada 14 iunie - 24 iunie, iar alegerile în Birourile Permanent Judeţene vor fi între 25 iunie - 11 iulie.

În perioada 16 - 17 iulie vor avea loc Convenţia Naţională a partidului şi Consiliul Naţional de Coordonare în cadrul cărora se va alege noua conducere centrală a PDL - preşedintele, prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii executivi, secretarul general şi secretarii generali adjuncţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici