PDL - Ponta a spus două lucruri gogonate: Că USL câştigă alegerile şi că Guvernul va lau bani de la FMI

PDL consideră că declaraţiile liderului PSD Victor Ponta după întâlnirea cu delegaţia FMI conţin "două lucruri gogonate", şi anume că USL va câştiga alegerile şi că Guvernul Boc va folosi suma din acordul de precauţie cu FMI.

409 afișări
Imaginea articolului PDL - Ponta a spus două lucruri gogonate: Că USL câştigă alegerile şi că Guvernul va lau bani de la FMI

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, la întâlnirea cu FMI, Crin Antonescu a lipsit fiind în vacanţă, iar Victor Ponta a spus "două lucruri gogonate".

PDL respinge declaraţiile lui Victor Ponta, a adăugat Voinescu, arătând că Guvernul Boc nu are intenţia să folosească banii din acordul de precauţie cu FMI, acest acord având rostul de a "disciplina exerciţiul financiar public al României".

El a spus că, prin solicitarea privind crearea unui comitet anticriză, Victor Ponta vrea doar "o bună percepţie publică a domniei sale".

Co-preşedintele USL Victor Ponta a declarat, luni, că este "o certitudine" faptul că Guvernul va folosi şi banii puşi la dispoziţie de Fondul Monetar Internaţional prin acordul stand-by de tip preventiv.

Ponta a afirmat, după o întâlnire a delegaţiei USL cu reprezentanţii Fondului, ai Comisiei Europene şi ai Băncii Mondiale, că Guvernul a dus ţara "cu zăhărelul" înaintea încheierii acordului de tip preventiv, atunci când a afirmat că nu va utiliza suma pusă la dispoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici