PDL pregăteşte alegerile locale ţinta fiind realegerea primarilor PDL şi câştigarea de noi fiefuri

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că de săptămâna viitoare PDL începe pregătirea alegerilor locale din 2012 şi că împreună cu secretarul general al partidului, Ioan Oltean, va discuta, pe zone, cu organizaţiile judeţene pentru stabilirea candidaturilor.

5 afișări

Flutur a declarat, într-o conferinţă de presă, că de săptămâna viitoare, împreună cu secretarul general al PDL, Ioan Oltean, va începe discuţiile, pe zone, cu preşedinţii de organizaţii judeţene ale partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vom discuta candidaturi şi începem procedura de pregătire a alegerilor locale", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

El a arătat că "va lua ţara la pas" pentru a găsi cele mai bune soluţii astfel încât PDL să obţină rezultate bune în alegerile locale din 2012.

Flutur a spus că PDL doreşte ca cei 1.168 primari ai partidului să-şi reporteze mandatele, iar partidul să câştige noi fiefuri electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici