Pensionarii militari, apăraţi de un liberal: PSD inventează scuze şi acuze

Colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze şi acuze, reacţionează purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, la declaraţiile social-democratului Lucian Romaşcanu. „PSD nu poate să arate nici măcar o ciornă pe un şerveţel unde ei au propus aşa ceva”, adaugă el.

Urmărește
913 afișări
Imaginea articolului Pensionarii militari, apăraţi de un liberal: PSD inventează scuze şi acuze

Pensionarii militari, apăraţi de un liberal: PSD inventează scuze şi acuze

„Colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze şi acuze. De fapt nu s-au gândit la ei niciodată. Şi-au dat seama prea târziu şi doar pentru că e campanie electorală. Scutirea de impozitare a pensiilor militare la plafonul de 3000 de lei, la fel ca toate celelalte, este o idee ce aparţine 100% PNL. Este o corecţie, de fapt o reparaţie, pentru sute de mii de beneficiari - pentru că PSD a uitat de aceşti pensionari. PSD nu poate să arate nici măcar o ciornă pe un şerveţel unde ei au propus aşa ceva”, scrie pe Facebook Ionuţ Stroe.

El spune că nu există nici un amendament propus de PSD săptămâna trecută în Comisii.

„Se poate vedea în documentele oficiale. Propunerea PSD nu a existat. Pentru că, dacă ar fi existat, PNL ar fi votat-o imediat, aşa cum a susţinut de la bun început neimpozitarea tuturor pensiilor sub 3000 de lei. PSD preferă sloganuri de campanie, în loc de acţiuni şi de susţinerea unor măsuri de bun augur - chiar dacă nu le aparţin, chiar dacă cei din PSD au greşit sau poate aveau ordin politic să uite de ce acele pensii. Nu poţi să dezinformezi, doar pentru că e campanie electorală”, încheie Stroe.

Liberalii s-au opus săptămâna trecută majorării plafonului pentru neimpozitarea pensiilor şi în cazul militarilor, spunea, marţi, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu: „Penibilul este cotidian, dar, periodic, unele declaraţii merg în zona delirului”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a cerut, recent, ministrului de Finanţe Marcel Boloş includerea militarilor între beneficiarii majorării plafonului lunar al pensiilor neimpozabile, de la 2.000 lei la 3.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici