PMP: Visul lui Gheorghe Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate

Liderii PMP neagă informaţia anunţată de liderul liberal Gheorghe Flutur, potrivit căreia PMP Suceava s-a alăturat PNL: „Dreapta niciodată nu va îngenunchea în faţa PSD, aşa cum face PNL. Visul domnului Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate”.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului PMP: Visul lui Gheorghe Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate

PMP: Visul lui Gheorghe Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate

„Dreapta niciodată nu va îngenunchea în faţa PSD, aşa cum face PNL. Visul domnului Flutur de a duce în remorca PSD voturile de dreapta nu va deveni realitate! PMP Suceava nu va fuziona niciodată cu PNL. PNL a devenit o anexă jalnică a PSD, iar Nicolae Ciucă şi Gheorghe Flutur - agenţi electorali ce servesc exclusiv interesele urmaşilor lui Ion Iliescu”, transmite PMP.

Preşedintele filialei judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat joi că organizaţia judeţeană a PMP Suceava a trecut la PNL.

„La Suceava e nevoie de coagularea forţelor. Mă bucur că de aici, de la Suceava, transmitem un mesaj către ţară de coagulare a forţelor de dreapta şi centru dreapta în jurul PNL. Avem proiecte mari, curajoase, bazate pe pragmatism. Venirea PMP alături de PNL înseamnă consolidarea scenei politice pe partea de dreapta şi centru dreapta”, a spus, joi, Gheorghe Flutur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici