PNL a adoptat o rezoluţie în care cere propriilor membri respectarea protocolului USL

BPC al PNL a adoptat, marţi, o rezoluţie transmisă întregului partid, în care atrage atenţia asupra respectării articolului din protocolul USL prin care se interzic atacurile publice împotriva partenerilor politici din PSD şi PC.

Urmărește
5 afișări

"Am făcut un inventar al raporturilor pe care le construim în judeţe la nivelul USL. Am adoptat o rezoluţie a BPC, transmisă întregului partid, prin care se atrage atenţia, cu toată seriozitatea, asupra articolului din protocolul de funcţionare al USL prin care se interzic actacuri publice împotriva partenerilor politici, deci cei din celelalte partide", a spus, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a arătat că BPC a atras atenţia, totodată, în cadrul aceleiaşi rezoluţii, asupra caracterului imperativ al articolelor din Statutul PNL care interzic, sub ameninţarea unor sancţiuni, atacurile în public între colegi din acelaşi partid.

Antonescu a motivat adoptarea unei astfel de rezoluţii prin existenţa unor "anumite situaţii teritoriale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici