PNL critică respingerea constituirii unor comisii pentru Berceanu şi Andronescu

PNL critică, luni, într-un comunicat, decizia coaliţiei de a renunţa la constituirea unor comisii parlamentare în cazurile miniştrilor Berceanu şi Andronescu, afirmând că "PSD atestă faptul că parteneriatul cu PDL continuă să funcţioneze foarte bine atunci când este vorba de ascunderea adevărului".

20 afișări
Imaginea articolului PNL critică respingerea constituirii unor comisii pentru Berceanu şi Andronescu

PNL critică respingerea constituirii unor comisii pentru Berceanu şi Andronescu

"Ultimele declaraţii ale social-democraţilor demonstrează că PSD nu este interesat în mod real de modul în care este cheltuit banul public. Prin respingerea constituirii unor comisii de anchetă în cazurile miniştrilor Radu Berceanu şi Ecaterina Andronescu, PSD atestă faptul că parteneriatul cu PDL continuă să funcţioneze foarte bine atunci când este vorba de ascunderea adevărului", se arată într-un comunicat PNL intitulat "PSD partener cu PDL în tăinuirea cheltuirii banului public" şi remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

PNL constată că "între PSD şi PDL nu există nicio diferenţă de fond, singura lor preocupare fiind jocul de imagine, demagogia exacerbată şi dorinţa de a rămâne la guvernare prin acceptarea oricăror compromisuri"

"PNL nu poate asista nepăsător la dezvăluirile privind modul iresponsabil în care unii miniştri ai Cabinetului Boc cheltuiesc banii publici şi cer PSD şi PD-L să nu mai obstrucţioneze aflarea adevărului în ceea ce priveşte gestionarea banului public", se arată în comunicat.

Ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, că liderii PSD şi PDL au stabilit ca orice problemă cu care se confruntă un ministru să fie discutată mai întâi în coaliţie şi că, probabil, constituirea unor noi comisii se va opri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici