PNL se opune majorării taxelor în 2024 şi 2025, susţine deputatul liberal Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat că Partidul Naţional Liberal se opune categoric creşterii taxelor în următorii doi ani, subliniind că această poziţie a fost clar exprimată de formaţiunea sa politică.

Urmărește
91 afișări
Imaginea articolului PNL se opune majorării taxelor în 2024 şi 2025, susţine deputatul liberal Florin Roman

PNL se opune majorării taxelor în 2024 şi 2025, susţine deputatul liberal Florin Roman

Roman a declarat că PNL a reuşit să blocheze majorarea taxelor în 2024 printr-un amendament adus legii bugetului de stat şi intenţionează să depună un amendament similar pentru bugetul anului 2025.

Deputatul a subliniat importanţa menţinerii unui cadru fiscal predictibil pentru mediul de afaceri, considerând că acest lucru este esenţial pentru susţinerea reală a firmelor din România.

Potrivit lui Roman, deficitul bugetar poate fi echilibrat prin reducerea cheltuielilor nenecesare şi prin îmbunătăţirea colectării veniturilor la bugetul de stat, fără a afecta investiţiile necesare dezvoltării ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici