Poliţia Locală demontează gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii

  • Poliţia Locală demontează luni, începând cu ora 12.30, gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii.
  • La acţiune va fi prezent şi primarul general, Nicuşor Dan.
  • Am început lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii, anunţa primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.
Urmărește
438 afișări
Imaginea articolului Poliţia Locală demontează gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii

„Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, participă la ora 12:30 la acţiunea Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti de demontare a gardurilor amplasate ilegal de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii”, anunţă PMB.

Am început lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii, anunţă primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă. El precizează că lucrările se derulează într-un spaţiu deja securizat şi nu vor afecta circulaţia rutieră sau pietonală.

„Punem în siguranţă centrul Capitalei! De la ora 00.00, am început lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii, placa de beton veche de aproape 100 de ani, analizată de experţi şi declarată un pericol public”, scrie pe Facebook Daniel Băluţă.

El precizează că lucrările se derulează într-un spaţiu deja securizat şi nu vor afecta circulaţia rutieră sau pietonală.

„Dincolo de orice discuţie, siguranţa oamenilor este şi va rămâne prioritatea numărul 1 pentru noi, cei din Sectorul 4!Mulţumesc tuturor instituţiilor statului român care au înţeles pericolul cu care ne confruntăm şi au colaborat cu noi, pentru a fi azi în măsură să începem lucrările”, încheie Băluţă.

El l-a acuzat de mai multe ori pe Nicuşor Dan că a blocat lucrările, în ciuda stării avansate de degradare a structurii.

Primarul Capitalei a negat în repetate rânduri că situaţia de la Piaţa Unirii este atât de gravă precum afirmă Daniel Băluţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici