Ponta a reafirmat, la Chişinău, dorinţa întăririi relaţiilor dintre România şi Republica Moldova

O delegaţie a PSD, condusă de preşedintele formaţiunii, Victor Ponta, a făcut, joi, o vizită la Chişinău, la invitaţia preşedintelui interimar Marian Lupu, liderul social-democrat reafirmând dorinţa întăririi relaţiilor dintre România şi Republica Moldova.

Urmărește
1 afișare

Potrivit unui comunicat al PSD, delegaţia partidului, condusă de Victor Ponta, din care au făcut parte vicepreşedintele Titus Corlăţean şi europarlamentarul Cătălin Ivan, a făcut această vizită la Chişinău la invitaţia preşedintelui Partidului Democrat, Marian Lupu, în prezent preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova şi preşedinte interimar al Republicii Moldova.

În cursul acestei vizite, delegaţia PSD a avut întâlniri cu Marian Lupu, precum şi cu lideri din conducerea Partidului Democrat din Republica Moldova.

De asemenea, au avut loc discuţii şi cu liderii fracţiunilor parlamentare aparţinând Alianţei pentru Integrare Europeană, din Parlamentul Republicii Moldova.

Delegaţia PSD a fost invitată şi la lucrările plenului Parlamentului Republicii Moldova, iar prezenţa acesteia a fost salutată de către Marian Lupu şi parlamentarii prezenţi, se mai arată în comunicat.

În cursul acestei vizite, va mai avea loc şi o participare a membrilor delegaţiei PSD la întâlniri politice facilitate de organizaţia de tineret a Partidului Democrat din Republica Moldova.

"Cu ocazia acestor întâlniri, preşedintele PSD a reafirmat dorinţa întăririi relaţiilor dintre România şi Republica Moldova, precum şi sprijinul pe care România îl acordă în perspectiva integrării europene a Republicii Moldova", se precizează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici