Ponta: Aştept ca moraliştii Preda şi Macovei să-i ceară lui Boc demiterea lui Anastase

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că aşteaptă ca "moraliştii" Cristian Preda şi Monica Macovei să îi solicite preşedintelui PDL demiterea Robertei Anastase, după modelul aplicat de PSD în cazul Adrian Severin.

Urmărește
5 afișări

Ponta a spus că PSD a luat o decizie politică în cazul lui Adrian Severin la 48 de ore de la discutarea situaţiei, în timp ce PDL nu a luat nicio măsură, de şase luni, împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, "care a fost filmată în timp ce fura voturi" la Legea pensiilor.

"Aştept acum ca marii moralişti, Monica Macovei şi Cristian Preda, să îi ceară lui Emil Boc demisia Robertei Anastase sau să o demită. Vreau să cred că regula responsabilităţii politice este aceeaşi pentru toţi, şi nu este valabilă doar pentru cei din opoziţie", a afirmat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici