Ponta: Băsescu l-ar putea nominaliza din nou pe Boc premier dacă va cădea actualul Guvern

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că, în situaţia în care moţiunea trece şi cade Guvernul, el crede că Traian Băsescu l-ar putea nominaliza încă o dată premier pe Emil Boc.

12 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu l-ar putea nominaliza din nou pe Boc premier dacă va cădea actualul Guvern

Ponta: Băsescu l-ar putea nominaliza din nou pe Boc premier dacă va cădea actualul Guvern (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Victor Ponta a răspuns afirmativ întrebării dacă este de părere că Emil Boc ar putea fi nominalizat încă o dată premier de către Traian Băsescu, în cazul în care moţiunea trece şi cade Guvernul.

"Da, cred. Orice lucru rău, orice ipoteză negativă o cred, în ceea ce-l priveşte pe domnul Băsescu. Nu cred în nicio ipoteză constructivă sau pozitivă. Tocmai de aceea, nici nu vreau să vorbesc dacă o să pună premier pe cineva de la PSD. N-o să pună premier nici pe cineva de la PNL. Domnul Antonescu cred că ştie lucrul acesta. Domnul Băsescu vrea să lucreze numai cu slugi, şi-n PSD nu mai sunt slugile dânsului, au plecat. Au plecat la putere", a declarat Ponta.

Liderul PSD a spus că este responsabilitatea lui Traian Băsescu să nominalizeze premierul, dar opinia sa este că nimic nu se va întâmpla bine în România până când oamenii nu vor avea ocazia să voteze un nou Parlament şi un nou preşedinte.

"Nu se va întâmpla nimic bun în viaţa politică românească cât timp va fi domnul Băsescu preşedinte şi actualul Parlament viciat, cu oameni care au fost votaţi la PSD şi PNL şi au trecut în anticamera PDL, pentru că aceşti oameni i-au minţit pe români. Cred că mai supăraţi sunt cei care l-au votat pe Traian Băsdescu, decât cei care nu l-au votat", a afirmat Ponta.

Liderul PSD a participat, la Bistriţa, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD, unde liderul judeţean, deputatul Emil Radu Moldovan, a fost reales în funcţie, prin vot deschis, în unanimitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici