Ponta: Băsescu trebuia să fie prezent la citirea moţiunii, el a luat deciziile criticate

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că la citirea moţiunii de cenzură în plenul reunit al Camerelor Parlamentului ar fi trebuit să fie prezent preşedintele Traian Băsescu, el fiind cel care a luat deciziile criticate de PSD.

11 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu trebuia să fie prezent la citirea moţiunii, el a luat deciziile criticate

Ponta: Băsescu trebuia să fie prezent la citirea moţiunii, el a luat deciziile criticate (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a spus, după ce miniştrii Cabinetului Boc au lipsit, miercuri, de la şedinţa plenului reunit în care a fost citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, că la reuniune ar fi trebuit să fie prezent Traian Băsescu, nu neapărat premierul Emil Boc.

"Un singur om ar fi trebuit să fie astăzi (miercuri - n.r.) la citirea moţiunii de cenzură, preşedintele Traian Băsescu. Era un gest formal să vină domnul Emil Boc sau un gest de politeţe, însă cel care a luat aceste decizii şi este criticat în moţiune este preşedintele Traian Băsescu. Domnul Boc este un simplu executant", a afirmat Ponta.

Moţiunea de cenzură a PSD a fost citită, parţial, miercuri, în plenul reunit al Camerei şi Senatului, la şedinţă neparticipând niciun ministru, Guvernul fiind reprezentat de secretarul de stat pe relaţia cu Parlamentul, Valentin Iliescu.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată marţi în plenul reunit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici