Ponta: Boc şi PDL sacrifică orice pentru a mai sta în funcţie la Palatul Victoria

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că protocolul semnat de coaliţia de guvernare arată că PDL este dispus să sacrifice bunăstarea românilor pentru a mai rezista la guvernare.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Ponta: Boc şi PDL sacrifică orice pentru a mai sta în funcţie la Palatul Victoria

Ponta: Boc şi PDL sacrifică orice pentru a mai sta în funcţie la Palatul Victoria (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Am constatat că Emil Boc şi PDL sunt dispuşi să dea orice în ceea ce priveşte interesul naţional şi bunăstarea fiecăruia dintre noi pentru a mai rezista la guvernare. Vinovat nu credem că este cine cere, ci vinovat este întotdeauna cel care dă orice, pentru a mai sta o zi, o lună sau un an în fotoliile de la Palatul Victoria", a spus Ponta.

El a apreciat că "preţul" semnării protocolului de colaborare între formaţiunile guvernamentale este plătit de toţi românii.

"Obiectivul este păstrarea reprezentanţilor PDL în miile de funcţii din teritoriu, unde vedem că unii se ocupă cu prezentarea de modă, alţii strâng bani pentru PDL de la vămi", a mai declarat Ponta.

Liderii formaţiunilor din coaliţia guvernamentală au semnat, miercuri, la Parlament, protocolul de colaborare parlamentară şi guvernamentală. Documentul a fost semnat de către preşedintele PDL, premierul Emil Boc, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, şi liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Obiectivele coaliţiei guvernamentale până în 2012 prevăd, între altele, asigurarea creşterii economice, a dezvoltării sociale, inclusiv creşterea pensiilor, dar şi reforma constituţională, modificarea legilor electorale sau adoptarea Statutului minorităţilor, precum şi a taxei de solidaritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici