Ponta către Geoană: Arată ca naiba să staţi între Anastase şi Boc la jurământul miniştrilor PDL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut, luni, în CExN, preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, să evite contactul cu cei de la PDL, chiar şi la nivel oficial, el apreciind că "arată ca naiba" ca fostul preşedinte PSD să stea, chiar la jurământul miniştrilor PDL, între Roberta Anastase şi Emil Boc

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Ponta către Geoană: Arată ca naiba să staţi între Anastase şi Boc la jurământul miniştrilor PDL

Ponta către Geoană: Arată ca naiba să staţi între Anastase şi Boc la jurământul miniştrilor PDL (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Poate evitaţi contactul cu cei de la PDL, chiar şi în chesii oficiale. Staţi între miniştrii PDL, şi eu le-am explicat oamenilor că aţi fost în calitate de preşedinte al Senatului", i-a spus Ponta lui Geoană, în şedinţa CExN la care au avut acces şi jurnaliştii din presa scrisă.

"Arată ca dracu, între Roberta şi Boc. Arată ca naiba să staţi între Roberta şi Boc, poate îl trimiteţi pe Meleşcanu (vicepreşedinte al Senatului, n.r.) E o chestie strict de imagine", i-a spus Ponta lui Geoană.

Preşedintele Senatului i-a replicat lui Ponta, spunându-i că şi el ar fi dorit să fie în locul lui Băsescu, întrucât altfel ar fi arătat peisajul la Cotroceni. "Aş fi vrut să fiu în locul lui Băsescu, ar fi arătat altfel peisajul. Şi eu aş vrea o imagine de ansamblu - preşedinte şi Guvern", a spus Geoană, Ponta replicându-i că acest lucru nu poate fi reproşat social-democraţilor.

"Asta chiar nu ne puteţi reproşa nouă", a spus Ponta, închizând discuţia.

Mircea Geoană a fostr prezent, în această toamnă, la depunerea jurămintelor de învestitură, la Cotroceni, de către o serie de miniştri PDL, cel mai recent eveniment de acest fel fiind cel în care actualul ministru de Interne, Traian Igaş, a fost învestit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici