Ponta: Consilierii USL trebuie să oprească deturnarea, furtul banilor bucureştenilor

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, după întâlnirea cu primarul general al Capitalei, că reprezentanţii USL în CGBM trebuie să voteze pentru un buget care să aloce sume proiectelor pentru bucureşteni şi să împiedice "deturnarea" banilor către "reţeaua mafiotă condusă de Elena Udrea".

5 afișări

Ponta a afirmat că reprezentanţii PSD, PNL şi PC în CGMB trebuie să voteze pentru un buget care să aloce sume proiectelor pentru bucureşteni.

"Trebuie să oprim deturnarea, furtul banilor bucureştenilor de către reţeaua mafiotă condusă de doamna Udrea. Banii bugetului public sunt toţi în mâna doamnei Udrea şi trebuie să ferim banii Bucureştiului de aceleaşi buzunare fără fund", a adăugat el.

Preşedintele PSD a precizat că votul dat la adoptarea iniţială a bugetului Capitalei, de consilierii PSD, nu a fost "foarte clar", întrucât trei dintre aceştia au votat într-un fel, iar alţii nici nu au fost prezenţi.

Întrebat ce riscă social-democraţii din CGMB care vor vota amendamentele PDL, Ponta a răspuns: "Ceea ce riscă orice consilier PSD, de la Maramureş până la Constanţa, că acela care o iubeşte mai mult pe Udrea decât locuitorii oraşului îşi pierde locul în Consiliu".

Preşedintele PSD a precizat, în urma întâlnirii cu Sorin Oprescu şi Crin Antonescu, că şi PSD şi PNL îl susţin pe primarul general în menţinerea actualei structuri organizatorice, pe sectoare, a Capitalei şi resping "tentativa ciudată" a PDL de desfiinţare a primăriilor de sector.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici