Ponta: Eu sunt din 2004 în tabăra împotriva alianţei cu PC

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a criticat, vineri, la Cluj-Napoca, alianţa PSD+PC, susţinând că el a fost întotdeauna împotriva unei alianţe cu această formaţiune politică.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu sunt din 2004 în tabăra împotriva alianţei cu PC

Ponta: Eu sunt din 2004 în tabăra împotriva alianţei cu PC (Imagine: Mediafax Foto)

"Este şi un lucru bun în alianţa cu PC, pentru că am trecut de alianţa cu UDMR în 2004, de susţinerea PNL, de votat împreună cu PD. Acum poate trecem şi de alianţa cu PC şi, în sfârşit, vom înţelege că singurii cu care trebuie să facem alianţă sunt ai noştri, PSD, şi nimeni altcineva", a declarat, vineri, Ponta.

El a recunoscut că este în tabăra care s-a opus întotdeauna alianţei cu PC.

"Eu sunt din 2004 în tabăra împotriva alianţei cu PC şi probabil că o să fiu şi în 2012 şi în 2016", a afirmat acesta.

Vicepreşedintele PSD a spus că la vârful partidului s-a luat o anumită decizie privind alianţa cu PC, iar cei din teritoriu, care se bat în campania electorală, nu au altceva de făcut decât să încerce să îşi facă treaba cât mai bine.

Ponta a participat, vineri, la lansarea candidaţilor PSD Cluj pentru alegerile locale, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Preşedinţii PSD şi PC, Mircea Geoană şi, respectiv, Daniela Popa, au semnat, joi, protocolul de colaborare politică între cele două partide, pe baza căruia se va înfiinţa Alianţa PSD+PC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici