Ponta: Geoană poate avea o opinie, ca orice analist politic

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, poate să declare orice despre negocierile privind o alianţă PSD-ACD, opinia lui fiind egală cu a oricărui "analist" politic.

Urmărește
27 afișări
Imaginea articolului Ponta: Geoană poate avea o opinie, ca orice analist politic

Ponta: Geoană poate avea o opinie, ca orice analist politic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile făcute de Mircea Geoană despre negocierile PSD-ACD privind formarea unei alianţe, Ponta a răspuns: "Nu am văzut (declaraţia lui Geoană - n.r.). Domnul Geoană este un om independent, poate să declare orice îşi doreşte. Este o opinie ca şi a altor analişti politici, ca şi a altor oameni politici".

Întrebat dacă PSD îl mai susţine pe Geoană la preşedinţia Senatului, preşedintele PSD a răspuns: "Nu a intervenit nicio modificare în poziţia PSD faţă de actuala structură a Parlamentului".

Ponta a mai afirmat, răspunzând unei întrebări, că nu se pune problema vreunui sprijin al PSD pentru Dan Voiculescu la preşedinţia Senatului, întrucât acesta nu este membru PSD.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la RFI, că "nu există niciun fel de paritate" între PSD, PNL şi PC, în privinţa candidaţilor de pe viitoarele liste comune la alegeri, el apreciind că "se intră într-o negociere mult prea negustorească" şi că "dracul se ascunde în detalii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici