Ponta: Guvernul va acţiona în instanţă împotriva foştilor demnitari care au creat prejudicii

Guvernul va acţiona în instanţă împotriva foştilor demnitari care au creat prejudicii inclusiv prin schimbarea politică a şefilor diferitelor structuri din administraţie, directori demişi care solicită în prezent daune din partea statului, a declarat premierul Victor Ponta.

256 afișări
Imaginea articolului Ponta: Guvernul va acţiona în instanţă împotriva foştilor demnitari care au creat prejudicii

Ponta: Guvernul va acţiona în instanţă împotriva foştilor demnitari care au creat prejudicii (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

El a arătat, la Realitatea TV, că sute de şefi din administraţie concediaţi la instalarea Guvernului Boc au dat în judecată Executivul şi au câştigat, iar actualul Cabinet trebuie să le achite daunele.

Premierul a precizat că Executivul va încerca să obţină banii de la persoanele care au semnat actele de demitere.

"Am cerut tuturor miniştrilor şi vom merge în instanţă împotriva celor care au produs acest prejudiciu", a spus Ponta.

Şeful Guvernului a arătat totodată că şi fondurile cheltuite nejustificat pentru "Gala Bute", bani europeni, trebuie recuperate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici