Ponta îl acuză pe Blejnar că dispune controale la firmele partenere cu clubul auto unde e membru

Preşedintele PSD, Victor Ponta, l-a acuzat, marţi, într-o conferinţă de presă, pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, că ar fi dispus controale la toate firmele partenere ale clubului auto în care este membru.

Urmărește
4 afișări

Ponta a afirmat că, de zece zile, toţi membrii clubului auto în care este membru şi pentru care concurează în Campionatul Naţional de Raliuri, se plâng de faptul că firmele care au contracte sau relaţii cu clubul ar fi controlate de ANAF.

"Doar în România se întâmplă ca şeful ANAF să folosească instituţia pe care o conduce pentru a-i ataca pe adversarii politici. De zece zile, toate firmele care au relaţii cu clubul au controale peste controale de la ANAF. Eu aştept să se termine toate controalele, eu personal nu am primit nicio sponsorizare, doar clubul, şi după aceea o să depun plângere penală împotriva lui Blejnar. Poate îl trimite pe Csibi Barna în control, pentru că eu fac echipă cu Edwin Keleti", a spus el.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici