Ponta: La şefia PSD sunt doi candidaţi - unul din trecut, altul pentru viitor

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, comentând numărul mare de candidaţi la şefia partidului, că în opinia sa se poate vorbi doar despre doi candidaţi: unul din trecut, sugerând că este vorba despre Mircea Geoană, şi unul pentru viitor, respectiv el.

Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Ponta: La şefia PSD sunt doi candidaţi - unul din trecut, altul pentru viitor

Ponta: La şefia PSD sunt doi candidaţi - unul din trecut, altul pentru viitor (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Sunt doi candidaţi: cineva din trecut şi cineva pentru viitor, oamenii vor alege între ei", a spus Ponta.

Întrebat dacă Mircea Geoană ar trebui să se retragă din cursa pentru şefia PSD, aşa cum susţine Adrian Năstase, Ponta a răspuns: "Nu pot să-i spun asta domnului Geoană. Asta ne spusese nouă domnul Geoană în campanie - că va fi ori la Cotroceni, ori va sprijini o echipă tânără. Faptul că s-a răzgândit e decizia lui".

Ponta s-a declarat, totodată, împotriva votului pe liste.

"Nu facem liste cu tot felul de colegi care nu sunt în stare să fie aleşi altfel şi atunci trebuie să fie pe listă în spatele lui Mircea Geoană sau al meu ca să fie aleşi. Vreau să am alături de mine oameni care obţin voturi şi acasă la ei şi la Congres", a spus Ponta.

Întrebat cum vede varianta alegerii de către Congres a preşedintelui şi a secretarului general, urmând ca vicepreşedinţii să fie aleşi de către Consiliul Naţional, Ponta a răspuns: "Atât timp cât votul nu e pe listă, mi se pare o variantă bună, dar pot fi şi alte variante".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici