Ponta: Miercuri, la ora 17.00, voi avea o primă întâlnire cu membrii propuşi ai Cabinetului

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi, că va avea, miercuri, la ora 17.00, o primă întâlnire cu membrii propuşi pentru a face parte din Cabinetul său, el arătând că aceştia nu vor fi prezenţi marţi seară, atunci când va anunţa structura viitorului Executiv.

Urmărește
193 afișări
Imaginea articolului Ponta: Miercuri, la ora 17.00, voi avea o primă întâlnire cu membrii propuşi ai Cabinetului

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Dacă mâine dimineaţă structurile politice ale PSD, PNL şi PC vor da votul lor politic de sprijin pentru formula noului Cabinet, mâine la ora 17.00 o să am o primă întâlnire cu toţi cei nominalizaţi", a spus Ponta.

El a explicat că va avea această reuniune miercuri, la ora 17.00, pentru că trebuie, practic, ca miniştrii desemnaţi să înceapă să lucreze la programul de guvernare, iar ministrul de Finanţe şi ministrul Economiei trebuie să înceapă să discute cu reprezentanţii FMI.

Ponta a spus că miniştrii propuşi nu vor veni marţi seara la sediul USL, acolo unde el va anunţa lista, întrucât nu este nevoie.

"În seara asta nu vin cei propuşi, nu e nevoie, îi prezint eu", a spus Ponta.

El a menţionat că discuţiile pe care le poartă telefonic cu cei cărora le va propune să facă parte din Cabinetul său decurg foarte bine.

"În aceste patru zile am stat mult mai mult cu telefonul decât cu orice alt obiect sau persoană din viaţa mea, din păcate. Asta e situaţia", a adăugat Ponta.

Voctor Ponta a făcut aceste declaraţii la plecarea de la sediul central al partidului, unde a venit imediat după şedinţa ACD de dimineaţă.

De la PSD, Ponta a plecat însoţit de Bogdan Teodorescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici