Ponta: Nu am participat, sâmbătă, la huiduirea doamnei Elena Udrea

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declară, pe blog, că a fost prezent, sâmbătă, la meciul lui Lucian Bute, dar nu a participat la huiduirea ministrului Elena Udrea, precizând că liderul PDL a fost văzut ca un politician care spera că ceva din admiraţia faţă de Bute se poate răsfrânge şi asupra ei.

Urmărește
764 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu am participat, sâmbătă, la huiduirea doamnei Elena Udrea

Ponta: Nu am participat, sâmbătă, la huiduirea doamnei Elena Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta declarat că a fost alături de Andrei, băiatul său, sâmbătă seară la Romexpo.

"Întregul eveniment a arătat foarte bine - dincolo de erorile de organizare care sunt inevitabile ţinând cont de lipsa noastră de experienţă şi chiar de cultură în acest domeniu", scrie Ponta, menţionând că a redescoperit după ceva timp un sentiment extrem de lăudabil şi pozitiv de mândrie naţională.

Liderul PSD precizează că a ajuns chiar de la ora 21 şi a stat într-un loc extrem de vizibil. "Nu a avut nimeni treabă cu mine în mod special, şi asta pentru că, din modul meu de a mă comporta, a fost extrem de clar că mă aflam acolo doar ca un simplu spectator şi nu ca un politician care venise să fure ceva capital electoral din succesul lui Bute la care nu am contribuit cu nimic", scrie preşedintele PSD.

El menţionează că nu a participat la huiduirea Elenei Udrea.

"Nu am participat la huiduirea Doamnei Udrea dar cred că, fiindcă nu a făcut niciodată sport, nu înţelege fenomenul şi nici nu a ascultat niciun sfat bun (în cazul în care mai ascultă şi de alţi oameni decât de pupincuriştii din jur) a ajuns în această postură mai mult decât umilitoare. Oamenii au simţit-o ca pe un politician care nu a facut nimic din convingere adevarată, care nu a dat din buzunarul propriu nici măcar banii pentru biletul de intrare, care nu e pasionat de spiritul unui astfel de eveniment ci doar de speranţa deşartă că ceva din laudele şi admiraţia faţă de Bute se pot răsfrânge şi asupra ei (evident, fără a participa la anii de muncă grea sau la milioanele de pumni în cap primiţi de Lucian!). Iar declaraţiile de după meci ale Doamnei Udrea (plus aroganţa deja patologică) nu au făcut decât să confirme că sentimentul oamenilor a fost corect", scrie Ponta.

Potrivit lui Ponta, fluierăturile vin "inevitabil" de la "toţi cei care şi-au plătit biletul şi nu l-au primit gratis de la Minister sau de la Partid".

Elena Udrea a fost prezentă, sâmbătă, la meciul de box câştigat de Lucian Bute.

După victoria cu Jean Paul Mendy, Bute a spus că este mândru că este român şi că a putut aduce bucurie poporului român. El a mulţumit şi fanilor din Quebec (Canada), în limba franceză, încheind cu: "Trăiască Quebec, Trăiască România".

Apoi, Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând: "Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru", moment în care publicul a început să huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: "Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră".

Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici