Ponta: Oprescu nu trebuie să devină membru de partid pentru a fi alături de USL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, după o întâlnire cu Sorin Oprescu, la care a particpat şi liderul PNL, Crin Antonescu, că primarul Capitalei nu trebuie să devină membru de partid pentru a fi alături de USL.

6 afișări

Întrebat dacă a discutat cu Oprescu şi posibilitatea ca acesta să fie candidat al USL la Primăria Generală în 2012, Ponta a negat.

"Dar îmi menţin ideea, în numele PSD, că există o axă a răului, formată de Băsescu, Boc, Udrea şi PDL, iar de partea cealaltă nu doar USL este deţinătorul binelui. Aşa cum am mai spus, oameni ca Ciuhandu, Iohannis şi Sorin Oprescu pot fi alături de USL fără a fi membri de partid PSD, PNL sau PC. Nu cred că domnul Oprescu sau domnul Ciuhandu sau domnul Iohanis trebuie să devină membri de partid, dar sunt convins că pot fi de partea aceste uniuni a binelui împotriva axei răului", a adăugat Ponta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici